Бархатная революция...: А что дальше?

Lion

Re: Бархатная революция...: А что дальше?

Сообщение Lion »

Изображение
Գողականը...
Приходите в мой дом...
Lion

Сообщение Lion »

Երեկ լրահոսս լիքն էր արցախահայության ներկայացուցիչների նկատմամբ ատելություն, արհամարանք և առավելության զգացումներ արտահայտող գրառումներով: Որոշ դեպքերում էլ շեշտադրվում էր «մենք նրանց համար» անընդունելի մոտեցումը: Չեմ ալարել և ընտրովի ստուգել եմ. հիմնական մասը բարեբախտաբար ՖԵՅՔԵՐ ԷԻՆ, որոնք մեծ հավանականությամբ գործում են հայտնի կենտրոնից հայտնի քաղաքական նպատակներով: Ոմանք էլ ստոր շահամոլներ են: Այնուհանդերձ նրանց, ովքեր իրական անձիք են և չեն մտնում նախորդ երկու խմբերի մեջ, ասեմ.

Изображение

- Դուք այս կյանքում նեղմիտ և ձեզնից ուղղակի ՈՉԻՆՉ ՉՆԵՐԿԱՅԱՑՆՈՂ անհաջողակներ եք, ովքեր սեփական ոչնչությունը կյանքում ձգտում են արդարացնել «Քոչարյանը մանկությունս գողացավ» ծիծաղելի բանաձևով: Կրկնեմ՝ դուք ԱՆՀԱՋՈՂԱԿ ՈՉՆՉՈՒԹՅՈՒՆՆԵՐ ԵՔ, ովքեր ձեր զրո լինելը կյանքում ամենից առաջ ինքներդ ձեզ համար փորձում եք բացատրել ու արդարացնել «ղարաբաղցիների» մասին էշ-էշ դուրս տալով: Դուք ՀԱՐԳԱՆՔԻ ԱՐԺԱՆԻ ՉԵՔ:

Այո, ՀՀ երկրորդ և երրորդ նախագահները ավել կամ պակաս կապ են ունեցել Արցախի հետ, այո, նրանց իշխանության ընթացքում եղել են ԲԱԶՈՒՄ ԹԵՐՈՒԹՅՈՒՆՆԵՐ, որոնց հետևանքն էլ եղավ 2018 թ-ի իշխանափոխությունը, այո, Արցախի ողբերգությունն իր հիմքի շատ տարրերում գնում է դեպի 1991-2018 թվականներ, բայց վերաբերվել հայ ժողովրդի մի մասին այնպես, ինչպես դուք եք վերաբերվում, բարոյական մակարդակում նշանակում է լինել ՀԱԿԱՀԱՅ ՈՒ ԹՔԵԼ Արցախի համար պայքարած և այդ գործի մեջ իրենց կյանքը դրած հայ ժողովրդի զավակների շիրիմներին մասնավորապես ու հայ ժողովրդի անցած ուղուն ընդհանրապես: Ավելի գործնական մակարդակում դա նշանակում է արդարացնել մեր ժողովրդի մի մասի հայրենազրկումը և թուրքի վայրագությունները՝ հետագայում հիմքեր ստեղծելով ու արդարացնելով նաև թուրքական ՀԵՏԱԳԱ ԱԳՐԵՍԻԱՆ մեր նկատմամբ:

Դուք ՉԱՐ և ՎԱՏ ՄԱՐԴԻԿ ԵՔ, ձեր նեղմիտ չարությունը կուտի ձեզ ներսից:

Ինքս, ի դեպ, լավատես եմ, քանի որ բարեբախտաբար ավելի շատ էին հենց դրական մոտեցումները…
Приходите в мой дом...
Lion

Сообщение Lion »

Այսօր Թրամփը լրջորեն սպառնաց Մոսկվային և Թեհրանին, բայց դա հետո...

Հմի ազգովի գյումրվա լոԴո... կխաղանք: Թվեր կհանեն...
Приходите в мой дом...
Lion

Сообщение Lion »

Վարդան Ղուկասյանն ու Սարիկ Մինասյանը մեծ հաշվով միմյանց հավասարակշռում են, սակայն...

...Եթե պարոն Ղուկասյանին գումարենք Մարտուն Գրիգորյանին, Ռուբեն Մխիթարյանին և երկու Կարեններին, ապա Սարիկ Մինասյանը կրկնակի կզիջի միացյալ ընդդիմությանը:

Եվրադաշինքը չի անցնում:

Изображение
Приходите в мой дом...
Lion

Сообщение Lion »

Փարաքարում Քաղաքացիական պայմանագիրը պարտվեց...

Վիդեո
Приходите в мой дом...
Lion

Сообщение Lion »

«Հրապարակ»-ի տեղեկություններով Մարտուն Գրիգորյանն արդեն իր որոշումը կայացրել է և վաղը կհայտարարի այդ մասին:

Կքվեարկեն Վարդան Ղուկասյանի օգտին, բայց կոալիցիա չեն կազմի:

Գնացինք քնելու...

Изображение
Приходите в мой дом...
Lion

Сообщение Lion »

Սերժին Նիկոլնա բերել...

Հաջող օր լավ մարդկանց...
Приходите в мой дом...
Lion

Сообщение Lion »

Изображение
Խնդրեք, աղաչեք, բանբանեռկով, բանով...
Приходите в мой дом...
Lion

Сообщение Lion »

«Если мы потеряем Никола, то перевернем последнюю страницу истории Азербайджана».

Изображение

Любой азербайджанец на земле.

ДЕВУШКА С РУЖЬЕМ
Приходите в мой дом...
Lion

Сообщение Lion »

Изображение

Ասում եմ՝ սենց որ գնաց մի օր կպարզվի Ալիևը լատենտ նիկոլական է

Իսկ եթե հումորը մի կողմ դնեմ, ապա ես շարունակում եմ տեսնել ու ցույց տալ փաստերով, որ Փաշինյանի ու նրա քաղաքական թիմի «Իրական Հայաստանի» մասին թեզը դա Բաքվում ու Անկարայում մշակված թեզ է։ Հայաստանում ոչ մի քաղաքական ուժ, առավել ևս՝ իշխանության գտնվող ուժ չի դրել պատմական Հայաստանի հարց, դա կեղծ ու արհեստական դիսկուրս է, որի նպատակն է՝ ցույց տալ, որ երբ գալիս են մեզ սպանելու ու հայրենազրկելու, ապա պայքարել պետք չի, որ ողջ Արցախյան շարժումը սխալ էր․․․

Մի խոսքով, մի կողմ է դրվում մեր դեմ տարվող ողջ հայատյացության ատելության ու ագրեսիայի քարոզը, փոխարենը մեզ փորձում են Փաշինյանի ու նրա թիմի միջոցով հարկադրել մտածել այնպես, ինչպես իրենք են ուզում, որ մենք մտածենք, սա մեր պետության ու հանրության դեմ մշակված քաղաքական, շատ վտանգավոր ծրագիր է․․․

Tatev Hayrapetyan
Приходите в мой дом...
Lion

Сообщение Lion »

Изображение

Սա էլ ի ապացույց իմ նախորդ գրառման․․․

Tatev Hayrapetyan
Приходите в мой дом...
герцог фридландский

Сообщение герцог фридландский »

До тупых армянских экспертов не доходит, что это не азербайджанцы пришли воевать на территорию Армении, а армяне на территорию Азербайджана. Поэтому если какой то зинвор из Еревана падает на землю с дыркой в голове и его волокут на Ераблур обвинять азербайджанцев в агрессии очень глупо, армяне.
Lion

Сообщение Lion »

герцог фридландский писал(а):
До тупых армянских экспертов не доходит, что это не азербайджанцы пришли воевать на территорию Армении, а армяне на территорию Азербайджана.

Армяне никуда не "приходили" воевать, армяне жили в своей стране. Да, и еще - территория не Азербайджана не исторический, не юридический.
Приходите в мой дом...
герцог фридландский

Сообщение герцог фридландский »

Lion писал(а):
герцог фридландский писал(а):
До тупых армянских экспертов не доходит, что это не азербайджанцы пришли воевать на территорию Армении, а армяне на территорию Азербайджана.

Армяне никуда не "приходили" воевать, армяне жили в своей стране. Да, и еще - территория не Азербайджана не исторический, не юридический.
Как не юридически, если Вы сами говорите, что в Армении выдаются паспорта где написано, что место рождения - Азербайджан?
Lion

Сообщение Lion »

Это ошибка наших властей, которые к сожалению не обращали внимание на такие вещи.
Приходите в мой дом...
Ответить